Primăria oraşului Siret vă urează Bun Venit!
 


ANUNŢ

 

Anunt 1

Primaria Siret si Consiliul Local Siret organizeaza la data de 05.09.2008 o licitatie pentru achizitionarea de echipamente de interventie, in cadrul proiectului "Orasul Siret - O sansa in plus in situatii de urgenta"

Adresa la care se transmit ofertele: str. 28 Noiembrie nr. 1, Siret, jud. Suceava, 725500.

Data limita pentru depunerea ofertelor: 05.09.2008, ora 12

Data si ora deschiderii ofertelor: 05.09.2008, ora 14

Criteriu de atribuire al contractului: pretul cel mai scazut.

SPECIFICATII TEHNICE:

Lot 1.

-2 buc. Motopompa pentru apa murdara, avand urmatoarele cerinte minimale: motor diesel in 4 timpi, de minim 8 cai putere, pornire manuala, inaltime de aspiratie 8 metri, cu furtun de absorbtie si de refulare, cu autoamorsare, nivel zgomot redus.

-2 buc. Moto-ferastrau, avand urmatoarele cerinte minimale: functionare mecanica cu alimentare de combustibil, cu lant cu tensionare exterioara, putere de minim 3 CP, nivel zgomot redus, frana de lant, maner frontal asimetric cu protectie.

Lot 2.

-2 buc. Sirene electrice, avand urmatoarele cerinte minimale: putere de minim 600 W

-2 buc. Statii de emisie-receptie, avand urmatoarele cerinte minimale: 6-8 canale, raza de actiune de minim 3 km, avertizare de apel, receptie UHF/FM clara, dimensiuni reduse.

-5 buc. Lanterne, avand urmatoarele cerinte minimale: rezistenta la intemperii, cu maner, autonomie de minim 3 ore, incarcabil la priza, carcasa etansa, bec cu luminozitate sporita, cu buton de pornire/oprire.

Lot 3.

-2 buc Grup electrogen, avand urmatoarele cerinte minimale: tensiune de minim 230 V, putere de minim 900 W, grup mobil si tractabil dotat cu semnalizatoare luminoase in partea din spate

Lot 4.

-1 buc. Barca pneumatica pentru 6 persoane, avand urmatoarele cerinte minimale: cu vasle, inel de remorcare, franghie pe partile laterale, bancheta pentru pasageri, trusa de reparatii, omologata conform prevederilor romane si europene.

-4 buc. Cort pentru 6 persoane, avand urmatoarele cerinte minimale: constructie speciala pentru cazuri de interventie, capacitate minim 6 persoane, usor montabil si demontabil

-35 buc. Unelte de sapat, avand urmatoarele cerinte minimale: 25 buc lopata si 10 buc harlet din tabla rezistenta la presiuni, toate cu coada-maner din lemn

-5 buc. Roaba, avand urmatoarele cerinte minimale: cuva metalica inoxidabila ambutisata, pe roti din cauciuc cu rulmenti, cu manere de protectie din cauciuc, capacitate de minim 80 de litri.

- 300 buc. Saci pentru nisip, avand urmatoarele cerinte minimale: din rafie sau polietilena, pentru capacitati de 10, 20, 30, 40, 50 kg, in cantitati egale

Lot 6.

-12 buc. Trusa de prim ajutor, cantinand: foarfece cu varfuri bombate, dispozitiv de respiratie gura la gura, Pipa Guedel mar. 4, Pipa Guedel mar. 10, deschizator de gura, garou elastic 50 cm, atele din material plastic, leucoplast 5 cm x 3 cm, pansament individual 2/6 cm, pansament cu rivanol 6/10 cm, pansaplast (plasture) 6/50 cm, fasa tifon 10 cm /5 m, bandaj triunghiular = 80 mm, vata hidrofila sterila, manusi de examinare, comprese sterile, alcool sanitar, alcool iodat, rivanol solutie, perogen, batiste din hartie cu solutie dezinfectanta, ace siguranta, pahare de unica folosinta, caiet 50 fil, pix sau creion, brosura cu instructiuni de prin ajutor

-25 buc, Echipament de protectie, avand urmatoarele cerinte minimale: costum unisex 2 piese (pantalon + bluza) si cizme termorezistente. Costumul va fi din bumbac si maxim 80% poliester, si inchidere cu fermoar, termorezistent si impermeabil, bluza va fi cu buzunare la interior si exterior cu inchidere cu fermoar, partea posterioara bluza extinsa si cu guler inalt, pantalon cu 2 buzunare fata si spate. Costumul va fi prevazut cu materiale reflectorizant. Cizmele cu inaltime peste genunchi, din cauciuc tratat, captusite la interior, vor avea bombeul intarit iar talpa cu design antialunecare.